Elin´s kyllingform
Du trenger:
4 kyllingfileér (eller bruk kjøttet av 2 ferdig grillede kyllinger)
1 boks fersken
1dl revet ost (kan sløyfes)
1 matfløte
1 1/2 dl vann
1 terning kyllingbuljong
1 dl mandler
2 ss soyasaus
krydder: paprika/tomat/chili pulver, pepper, grillkrydder (man tager hva man haver...)
Del kyllingfileéne i passende biter og stek dem lett. Del de halve ferskenene i 2 og legg lagvis i smurt form med de stekte kyllingbitene. Dryss over det krydder du selv ønsker. Mandlene deles og strøs over.
Lag saus slik: Kok opp vannet og buljongterningen, tilsett all matfløten, 1 dl ferskensaus og 2 ss soyasaus. La det hele koke opp før du heller det over kyllingen. Strø ev. over ost og gratiner i ovnen på 175 grader i 30 minutter.
Serveres med jasminris og frisk salat :o) Nam, nam!
PS - har du husket å melde deg på blogglotteriet mitt??
2 kommentarer:
Takk for oppskrift! Og takk for påminnelse om blogglotteri!
Nammm!
Såg godt ut ja, og det gjorde jammen meg kanelsnurrene dine og :o)
Legg inn en kommentar